Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Produženo jamstvo od čak 5 godina

Novosti i najave

Tihana

Bez obzira na to kakvu svjetiljku kupujete, njezina dugovječnost je uvijek bitna. Budući nas ne zabrinjava i, naprotiv, sigurni smo u kvalitetu naših svjetiljki, nudimo produženo jamstvo za sve vrste osvjetljenja.

Jamstvo na svjetiljke = jamstvo zadovoljstva

Kad god kupujete neki novi predmet, sigurno vas osim njega zanima i njegovo jamstveno razdoblje. S našim svjetiljkama automatski ćete dobiti jamstvo na ne samo dvije, već i tri godine. Ne morate ga nigdje posebno zatražiti, automatski dajemo trogodišnje jamstvo na svjetiljke. U mogućnosti smo vam ponuditi tako dugo jamstvo i zato što vjerujemo u kvalitetu ponuđenih svjetiljki kao i svih ostalih proizvoda te znamo da će vam poslužiti dugi niz godina.


Jedino što nije pokriveno ovim trogodišnjim jamstvom su žarulje.

Međutim, nudimo vam i svjetiljke s malo dužim jamstvom. Za profesionalne svjetiljke koje služe za osvjetljenje vanjskih prostora produžili smo jamstvo na punih 5 godina. To je zbilja dovoljno dugo da zaista povjerujete u njihovu kvalitetu i kupite ih mirne duše. 


Dodatne prednosti

Ako se odlučite za kupnju kod nas, dugo jamstvo nije jedina pogodnost koju ćete dobiti. Ako se još uvijek ne možete odlučiti između nekoliko proizvoda te i dalje niste sigurni, ne očajavajte. Naručite proizvod koji vam se sviđa. Ako naknadno otkrijete da bi vam više odgovaralo nešto drugo, imate do 60 dana za povrat. Uz to, ako kod nas obavite kupovinu u vrijednosti većoj od 500 Kn, dobit ćete besplatnu dostavu.

Rok isporuke za naručene proizvode je vrlo brz. To je zbog toga što na zalihama imamo više od 1 180 000 proizvoda. Još jedna pogodnost su i pokloni koje dajemo prilikom kupnje iznad određenog iznosa.


Kupnjom kod nas nećete dobiti samo naručene proizvode. Dobit ćete i razne bonuse i pogodnosti koji će vam se uistinu isplatiti. 

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-15:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i