Usporedi
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 08-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Više od 1.180.000 proizvoda na zalihama!

O tvrtki

Marija

Jeste li odlučili kupiti rasvjetu i ne želite čekati duge dane da dođe od proizvođača? Kod nas ne morate više čekati. Zadržavamo više od 1.180.000 proizvoda na zalihama kako bismo uštedjeli dugo vrijeme čekanja.

Čekanje na robu duge dane ili tjedne? Definitivno ne s nama!

Nema nikoga tko to ne zna dobro. Naručit ćete robu koju morate čekati duge dane kako bi došla do vas. Tako da ne morate više čekati, u našim zalihama imamo više od 1.180.000 proizvoda. Dakle, ako naručite robu u kojoj piše "na zalihama", možete biti sigurni da ćemo odmah obraditi vašu narudžbu i poslati robu što je prije moguće.
Neprestano širimo našu ponudu. Tako možete pronaći svaku svjetiljku za svaku sobu. Od kuhinjskih svjetiljki, preko dječjih svjetiljki do raznih vanjskih svjetiljki. Ukratko, sve. Ali ne samo to. Također imamo puno drugih sličnih proizvoda na zalihama. Ručne svjetiljke i baterije i izvore svjetla za nje. Pod time mislimo baterije koje svakako trebate. I naravno sve to je također dostupno na zalihama.
 
  

Mi smo tvrtka u kojoj je kupac na prvom mjestu

Činjenica da se naši klijenti vraćaju k nama podupire dugogodišnje iskustvo. Nastojimo raditi na sebi cijelo vrijeme, a sve na temelju vaših prijedloga. Uvozimo, veleprodaju i maloprodaju u području rasvjete. Zbog Vašeg zadovoljstva - naših kupaca, proširili smo prodaju na mnoge druge zemlje. Zahvaljujući našem proizvodnom programu, možemo se pohvaliti nizom nagrada. Postali smo i jedan od najvećih online trgovaca rasvjetom u srednjoj Europi.
 
 
Ako pitate kako je moguće da na zalihama imamo toliko svjetiljki, odgovor je vrlo jednostavan. Kao što smo već nekoliko puta rekli, zadovoljstvo naših kupaca je za nas na prvom mjestu. I zato imamo kvalitetnu podršku cijele tvrtke. Stoga, kako bi Vam se omogućio takav velik broj svjetiljki, osim ugodnih ureda u kojima obrađujemo vaše narudžbe, imamo i pet skladišta u kojima se pažljivo nalaze sve svjetiljke. Njihova ukupna površina iznosi 21.000 m2. Stoga nije ni čudo da proizvodi koje naručite dođu na vaša vrata tako brzo. To se odnosi i na kvalitetan ljudski rad, kako na pakiranje tako i na obradu narudžbe. Kako bi sve bilo brzo i dobro, naša tvrtka ima više od 130 zaposlenika koji jamče brzu obradu narudžbi. 
 
 
Dakle, ako razmišljate o kupnji nove rasvjete ili željite nekome kupiti i ne želite riskirati dugo čekanje ili čak da ništa ne stigne, na pravom ste mjestu. Veliki broj svjetiljki čeka na vas. Plus po povoljnim cijenama. Samo odaberite.

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Marija

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

+385 (0)13 000 974(Pon-Pet, 08-15:30h)

Pitajte
 
                     

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i