0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Powerbank ne samo za putovanja!

Marija

Potroši li Vaš telefon bateriju uvijek u nezgodnom trenutku? Nabavite si powerbank I to Vam više neće predstavljati problem.

Što zapravo znači izraz "powerbank"?

Neki od vas već znaju za tu "napravu", a drugi će se s njom tek upoznati. U osnovi, powerbank je rezervni izvor energije. Obično se koristi za punjenje različitih mobilnih telefona. No može se koristiti za punjenje tableta i sličnih elektroničkih uređaja. Da biste napunili bateriju svog uređaja, dok ste u pokretu, potrebno je samo da upalite Vaš powerbank i spreman je za upotrebu. Powerbank se puni s običnim mikro USB punjačom za mobilni telefon. Stoga nema potrebe da u cijelom procesu tražite još nešto dodatno. 
 
Powerbank-i su izrađen od različitih materijala. Neki od njih također su opremljeni brojnim sigurnosnim značajkama. Oni uključuju, na primjer, zaštitu od prenapona, kratkog spoja, preopterećenja, prekomjernog punjenja ili pregrijavanja.
null 

Korištenje i mogućnosti Powerbank-a

Danas to više nije slučaj kada su Powerbank-i bili u početku. U njihovim početcima mogli ste napuniti samo jedan telefon i to bi bilo dovoljnjo.
Ali sada postoje različite vrste powerbank-a. Neki su jednostavnih i manjih dimenzija, koji pune jedan mobitel, dok drugi s više izlaza, mogu puniti nekoliko mobitela ili tableta. Powerbankovi su sada raznoliki i u dizajnu. Sada postoje razne vrste oblika, boja i mogućnosti izgleda. U bilo kojem slučaju, uvijk će
stati u svaku žensku torbu ili u muškarčev džep. Njihovo punjenje je također različito. Neki se powerbank-i pune putem kabela, dok drugi imaju bežično punjenje.
 
Ako još uvijek nemate powerbank i mislite da je ne biste koristili, sigurno ćemo vas uvjeriti u suprotno. Vjerojatno ne postoji osoba kojoj se nije dogodila situacija da je trebala nazvati nekog hitno ili osvijetliti put dok je po mraku hodala doma, a da joj se u tom trenutku isparaznila baterija na mobitelu. Samo u tim situacijama čovjek shvati koliko je ovisan o svom mobitelu. Upravo za tu svrhu postoji powerbank, koji brzinom munje jednostavno spojite na svoj mobilni telefon i napunite ga. Također, mnogi mobiteli više nemaju veliki kapacitet i često se može dogoditi da u podne vidite samo nekoliko posto energije na zaslonu. Čak i u ovom slučaju powerbank Vas može spasiti. Također, primjerice, navigacija u automobilu može potrošiti puno energije baterije. I ovdje Vam powerbank može pomoći brzo i jednostavno. Powerbank-i su zaista su za sve. Možda nema nikoga kome barem povremeno ne treba njihova rezervna energija, pa je stoga i ne koristi. Isprobajte ih i olakšajte si život!
null

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i