0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 07-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Kupovina bez brige

Martina

Niste li sigurni prilikom kupovine da roba koju kupujete je ona prava ? Ili ste već kupili i otkrili da želite drugu boju svjetla, drugi oblik? Ili ste u našoj e-trgovini pronašli rasvjetu koja vam se više sviđa? Sve se može riješiti i rado ćemu Vam izaći u susret.

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

U slučaju da ste kupovali samo za osobne potrebe, imate kao kupac (potrošač) pravo da vratite naručenu robu u roku od 14 dana od dostave. Kod nas je sve vrlo jednostavno, zato se ne morate brinuti o nepotpunoj kupovini. Samo trebate ispuniti formular za povrat robe i robu sa isprintanom i ispunjenim formularom poslati na adresu sjedišta tvrtke Donoci s.r.o., Pražská 2532/4, Blansko 678 01. Više informacija o postupku povrata robe naći čete ovdje.
  

Povrat novca radimo odmah bez odgode

Povrat novca radimo odmah nakon primitka vraćene robe. A kako ćete saznati da smo primili vraćenu robu u ispravnom stanju nazad? Čim primimo robu, dobit ćete s naše strane informativni e-mail, gdje je sve navedeno. Ne morate se za ništa brinuti, sad samo morate započeti ugodnu i bezbrižnu kupnju. 
 
 
Ako ste još i dalje nesigurni pri odabiru robe ili postupku tokom kupovine ili povratku robe, ne ustručavajte nas se kontaktirati, rado ćemo Vam pomoći.

Autor článku:

Martina
Martina Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter

Copyright © 1990 – 2019 Donoci d.o.o., Sva prava pridržana.