Besplatna dostava od 67 €

60 dana za povrat

5 godina na hrvatskom tržišu

+385 1 3000 974

Prijava / Registracija

0

0,00

Vaša košarica je prazna.

Kupite za još 66,36 i dobit ćete BESPLATNU dostavu.

Kupovina bez brige

Tihana

Vrijeme čitanja 1 minuta
Novosti i obavijesti

Niste li sigurni prilikom kupovine da roba koju kupujete je ona prava? Ili ste već kupili i otkrili da želite drugu boju svjetla, drugi oblik? Ili ste u našoj e-trgovini pronašli rasvjetu koja vam se više sviđa? Sve se može riješiti i rado ćemu Vam izaći u susret.

Mogućnost povrata robe u roku od 60 dana

U slučaju da ste naše proizvode kupili samo za osobne potrebe, imate kao kupac (potrošač) pravo vratiti naručenu robu u roku od 30 dana od primitka pošiljke. Kod nas je sve vrlo jednostavno, zato se ne morate brinuti što će se dogoditi ako ne budete zadovoljni kupovinom. Samo trebate ispuniti formular za povrat robe i robu s isprintanim i ispunjenim obrascem poslati na adresu sjedišta tvrtke Packeta International sro - HR post (NSC), 90753603, Poštanska 9, 10410 Velika Gorica. Više informacija o postupku povrata robe naći čete ovdje.
  

Povrat novca radimo odmah bez odgode

Novac ćemo vam vratiti najkasnije 14 dana nakon primitka vraćene robe. A kako ćete znati da smo primili vraćenu robu u ispravnom stanju nazad? Čim primimo robu, dobit ćete s naše strane informativni e-mail sa svim podatcima. Ne morate se oko ničega brinuti, sad možete slobodno započeti ugodnu i bezbrižnu kupovinu. 
 
 
Ako ste i dalje nesigurni ili imate pitanja vezana za odabiru robe ili postupak tijekom kupovine ili povrata, ne ustručavajte se i kontaktirajte nas, rado ćemo Vam pomoći.

Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.