0
Omiljeni proizvodi:
0

Nemate omiljenih proizvoda.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Nazovite nas, tu smo za vas

+385 (0)13 000 974 (Pon-Pet, 08-15:30h)
Meni
0 0,00 Kn
Još 500 Kn do besplatne dostave
Kategorija

Artemide svjetiljke

Marija

Volite luksuz i dizajnerske komade? Sa svjetiljkama Artemide dobit ćete oboje. A tu priča tek počinje!

Kvaliteta i jedinstveni dizajn, takav je Artemide brend! 

Svjetiljke koje ponosno nose logo Artemide brenda imaju svoje korijene u Italiji. Brend je osnovan još 1960. godine u blizini Milana, a na savjesti ga imaju dva gospodina -  Ernesto Gismondi i Sergio Mazza. Svjetiljke brenda Artemide posebnog su dizajna nastale kao posljedica interesa za razvoj svjetiljki za kućanstva, urede, vanjske prostore, ali i arhitektonske bisere. Tvrtka Artemide je svojim neprestanim radom na razvoju s pravom ostala u samom vrhu proizvođača dizajnerskih svjetiljki.
 
null 
Njihova originalnost ponajprije se očituje u unikatnim i neobičnim oblicima za koje su zaslužni najpoznatiji svjetski dizajneri. Osim toga, u Artemidi koriste najnovije, dokazano pouzdane, tehnologije što njihove proizvode čini zaista prvorazrednima. Budući da se radi o ljudima koji diktiraju razvoj suvremenog dizajna na području rasvjete, njihovi proizvodi rado su izlagani u muzejima i dizajnerskim zbirkama po cijelom svijetu.
Svjetiljke brenda Artemide možete pronaći u gotovo svim kategorijama, od raznih lampica i lampa pa sve do stropnih svjetiljki, lustera i mnogih drugih proizvoda. Pronaći ćete ih čak i u kategoriji LED svjetiljki. Ukratko, svi ljubitelji neobičnih svjetiljki originalnog dizajna s Artemidom će doći na svoje
null                                      null
 

Autor článku:

Marija
Marija Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U njezinim člancima će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Posebne ponude i newsletter izravno na adresu vaše e-pošte

Pretplatite se na novosti u svom inboxu

Otkaži pretplatu na newsletter