Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Zidne reflektorske svjetiljke - Zambelis

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Zidne reflektorske svjetiljke


Zidni reflektori postaju sastavni dio kućne rasvjete, posebno u hodnicima, kupaonicama i kuhinjama. Relativno male svjetiljke i lampe postavljene na zid točno tamo gdje Vam je potrebno osvijetljenje, imaju relativno visoke performanse, koje mogu potpuno osvijetliti željenu površinu za rad ili stvoriti ugodnu atmosferu dok se opuštate u čitajući omiljenu knjigu


Idealna rasvjeta za kuhinju su LED zidne lampe i svjetiljke. Uz malu potrošnju energije osvjetljavaju kuhinjsku radnu ploču. S druge strane, LED zatamnjive svjetiljke omogućit će prikladno osvjetljenje u zonama za opuštanje, gdje možete usmjeriti i zatamniti svjetla. 


Zidne reflekotorske svjetiljke prodaju se zasebno ili u više komada u neutralnoj bijeloj boji, kromu i crnoj boji. Zidne lampe reflektori mogu biti minijaturni izvor svjetla ili veće središnje osvjetljenje prostora. Zahvaljujući tome, moguće je koristiti zidne svjetiljke u svakoj sobi. Samo pazite na otpornost na vlagu za primjene u kupaonicama gdje IP treba biti 44 i više. Za zidni reflektor s nižim IP vrijednostima, odaberite mjesto bez velikog udjela vlage.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i