Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Žarulje - Ledvance

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Žarulje i žaruljice svih veličina, boja i oblika


Žarulje i žaruljice najčešći su izvor svjetlosti u našim svjetiljkama. Ranije su bile dostupne samo klasične žarulje sa žarnom niti, ali sada je izbor mnogo veći. Pa tako imamo različite vrste štednih, halogenih, fluorescentnih i otpornih industrijskih žarulja, dok su najnovija i najisplativija opcija su svakako LED žarulje.


U našem asortimanu možete pronaći sve navedene vrste žarulja i još mnogo više. Tako imamo žarulje svih veličina grla od najčešćih poput E27, E14 ili GU10 pa sve to različitih malih žaruljica za kućanske uređaje poput pećnice, nape ili hladnjaka. Nismo zaboravili ni na žaruljice za auto različitih renomiranih proizvođača. Kako bi žarulja savršeno odgovarala vašem stilu tu su i dekorativne žarulje popularnog retro ili vintage izgleda kao i LED filament žarulje - LED žarulje koje izgledaju kao klasične.


Sve što želite znati o žaruljama poput značenja broja watta, kelvina i lumena, RGB oznake za žarulje u boji ili kako funkcioniraju pametne žarulje, potražite u našim Savjetima.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i