Novi skladišni sustav sad već uspješno radi i ponovno šaljemo narudžbe brzinom na koju ste do sad navikli. Ispričavamo se zbog prethodnog kašnjenja. Saznajte više.
Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Petrolejske lampe - Extol

Vendor 1
  • Najprodavanije
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Oživite duh prošlih vremena uz petrolejske svjetiljke

 

Ljubitelji retro stila i oni koje očaravaju stare petrolejske lampe, zasigurno će obožavati našu ponudu petrolejskih lampi. Petrolejske lampe služe kao zamjenski izvor svjetla koji je prije svega praktičan, ali najčešće posluže i kao dekorativne lampe, a upravo kod nas možete pronaći LED dekorativnu lampu koja oblikom podsjeća na petrolejsku. 


Dimni plinovi ne dosežu previsoku temperaturu, tako da možete sigurno objesiti svjetiljku ispod drvenog stropa ili na gredu. Pronađite u ponudi petrolejskih lampa razne boje, razne dimenzije i dizajn te najbolje cijene.


Svjetiljke su dovoljno stabilne da zasjaju na vjetru i na kiši. Ako fitilj nije previše izvučen, zbog čega nepotrebno isparava petrolej, ove svjetiljke možete držati pripremljenim za uporabu tijekom cijele godine, te će bilo kada biti odmah spremne zasjati toplim sjajem iz prošlosti. 

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i