Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Pametna rasvjeta - Leuchten Direkt

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Rasvjeta za pametan dom


LED pametna rasvjeta stvara pametan dom o kojem svaki tehnološki entuzijast sanja. Sve što Vam treba je mobilni uređaj s jedne, i pametna žarulja ili lampa s druge strane. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju (poput yeelight app, Philips Hue, Nedis SmarLlife, Tuya smart i dr.) i uživajte u svim blagodatima moderne tehnologije.


Smart dom nije samo budućnost, već postaje pristupačna stvarnost. Ova pametna rješenja dobivaju na popularnosti diljem svijeta. S njima možete kreirati različite svjetlosne scene, birati boju pozadinskog osvjetljenja i mijenjati temperaturu i intenzitet svjetlosti.


Nove, pametne kuće omogućavaju kontrolu rasvjete, Vaša svjetla postaju pametna, ne samo iz naslonjača, nego i iz bilo kojeg kutka svijeta. U našem webshopu Svijet-svjetiljki.hr pronaći ćete izvrstan izbor pametne rasvjete od smart unutarnjih i vanjskih lampi, preko LED traka i žarulja pa sve do vrlo popularnih start paketa i uređaja za povezivanje i to renomiranih proizvođača poput Philipsa i Eglo. Tu je još i druga pametna oprema poput smart prekidača, utičnica i sigurnosnih sustava. I sve to uz jamstvo najniže cijene - neka vaš dom bude pravi "smart home".
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i