Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Start paketi

Vendor 5
  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Pod-kategorija: Start paketi - Sljedeća potkategorija

Popis kategorie

Paketi za početnike


Ljubitelj ste suvremene tehnologije i želite uvesti pametnu rasvjetu i u svoje kućanstvu? Naši Philips Hue start setovi na daljinsko upravljanje rasvjetom pobrinut će se za to. Start setovi ili paketi za početnike pogodni su za sve koji žele isprobati pametnu rasvjetu.


Philips Hue paketi 

Osnovni komplet dostupan je u kategoriji Philip HUE pod nazivom start paketi. Žarulje Philips Hue daju izuzetno svjetlo vrhunske kvalitete. Možete odabrati ili opuštajuću rasvjetu ili fokusnu rasvjetu. Možete postaviti svjetlo za buđenje. Dolaze u hladnim i toplim bojama. Svjetlom Philips Hue može se upravljati i putem Bluetootha ili pomoću uređaja Philips Hue Bridge (do 50 različitih proizvoda) koji je dio ovih početnih paketa. Ovaj pametni sustav osvjetljenja može se kontrolirati Vašim glasom kada je spojen na Amazon Echo ili Google Home uređaj.


Naša ponuda uključuje uglavnom žarulje Philips Hue s različitim navojima: pametne žarulje Philips Hue GU10 i E27 Philips Hue. U jednom pakiranju dolaze 2 ili 3 žarulje + uređaj za spajanje na Philips HUE Bridge. 


Cijelu kategoriju pametne rasvjete možete pronaći ovdje!

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i