Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 67 do besplatne dostave
Kategorija
Možete vratiti artikle u roku od 14 dana.
Mi vam vraćamo novac u roku od 1 dana.

Brilagi - LED Prigušiva stropna svjetiljka MANAROLA SMART LED/36W/230V 2700-6500K hrast pr. 51 cm Wi-Fi + daljinski upravljač Tuya

4.65 7

7x
Prigušiva stropna svjetiljka s LED tehnologijom. Svjetiljka pri prvom paljenju samo bljeska - ne svijetli. Za potpuno funkcioniranje i upravljanje potrebno ju je spojiti na Wi-Fi mrežu. Bez ove veze... Više informacija
50 kom na zalihi
153,90 Popust 15,00
138,90
136,12

Završava za

00

:

00

:

00

Kliknite i registrirajte se za popust HR15062024
Akcija je završila...
Energetski razred GEnergetski razred G
Zobrazit popis
  • 60 dana za povrat
  • Garancija niske cijene
  • 36 mjeseci jamstva
Besplatna dostava

Boja:Smeđa

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Opis proizvoda

  • Prigušiva stropna svjetiljka s LED tehnologijom.
  • Svjetiljka pri prvom paljenju samo bljeska - ne svijetli. Za potpuno funkcioniranje i upravljanje potrebno ju je spojiti na Wi-Fi mrežu. Bez ove veze svjetiljka neće raditi.
  • Elegantno jednostavan dizajn.
  • Funkcije se može podešavati pomoću priloženog daljinskog upravljača
  • Temperatura kromatičnosti: 2700 - 6500K.
  • Puštanje u pogon i podešavanje svjetiljke možete lako izvesti putem besplatne aplikacije Immax Neo.
  • Sustav Immax Neo u potpunosti je kompatibilan sa sustavom Philips HUE koji komunicira na platformi ZigBee 3.0. Kompatibilan je i s asistentima Amazon Alexa, Google Assistant i Apple Siri prečacima, aplikacijama za iOS, Android.

Preuzmite aplikaciju Immax NEO, skenirajte QR kôd, koji će se povezati s vašim Immax NEO SMART BRIDGE uređajem, i u trenu ćete vidjeti sve funkcije i proizvode kojima na ovaj način možete upravljati s lakoćom. Žaruljama možete upravljati i bez SMART BRIDGE-a, pomoću daljinskog upravljača (odnosi se samo osnovne funkcije uključivanje/isključivanje i prigušivanje). Pametnim domom možete upravljati pomoću glasa, mobitela, tableta ili daljinskog upravljača.

Immax NEO radi na globalnoj platformi Tuya koja može integrirati sve uređaje u jednu upravljačku jedinicu. Osim rasvjete i mnogih drugih elemenata pametnog doma, sposobna je upravljati i sigurnosnim elementima poput alarma, kamere i drugih sigurnosnih senzora. Aplikacija podržava jezik koji inače koristite u svom telefonu.

Sukladno je certifikatu FSC organizacije koja promiče ekološki odgovorno, društveno korisno i ekonomski održivo gospodarenje šumama u cijelom svijetu i tako pomaže u zaštiti svjetskih ugroženih i devastiranih šuma u nestajanju.

Korišteni prirodni materijali svakom proizvodu daju poseban izgled. Karakteristične čvorovi i struktura drva jamstvo su jedinstvenosti svakog proizvoda i razlog zbog kojeg ne moraju nužno odgovarati prikazu na slici. Stoga vas želimo upozoriti da raznolikost korištenog prirodnog materijala ne može biti razlog za reklamaciju.

Izgled i funkcije daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o seriji svjetiljke, jer ga proizvođač neumorno nastoji inovirati.
Ovaj proizvod je obuhvaćen akcijskom ponudom s kuponima.

Ocjena

93% preporučilo kupaca
4.65 (ocijenilo 7 kupaca)
200+ kupilo kupaca

Ocjena

Trenutno nema verbalnih recenzija za ovaj proizvod. Budite prvi!

Pitanja o proizvodu

Nema objava u diskusiji za sada

Pitajte bilo što

Marija

Pomoći ćemo Vam s izborom kao i s tehničkim problemima

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte nas

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i