Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Prikaži višeManje

Globo

  • Najprodavanije
  • Najbolje ponude tjedna
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Globo rasvjeta


Globo je osnovan 1998. godine u Austriji. Danas je već jedan od glavnih trgovaca svjetiljkama u Europi. Opskrbljuje gotovo cjelokupno zapadnoeuropsko tržište, a proizvodi se distribuiraju u više od 50 zemalja širom svijeta, uključujući i Hrvatsku. Tvrtka s dugogodišnjim radom  i iskustvom koji prepoznaju već mnoge generacije i koji osvjetljava razne interijere i eksterijere diljem svijeta. 

Asortiman marke Globo vrlo je širok – od jednostavnih stropnih i ugradbenih svjetiljki, od šarene dječje rasvjete i dekorativne rasvjete, do luksuznih kristalnih lustera, ostalih visilica te velikih podnih i zidnih lampa. Sve moguće vrste svjetiljka za interijer tvrtke Globo možete odabrati baš kod nas i uvjeriti se u njihovu iznimnu kvalitetu te atraktivan i inovativan dizajn. 

Međutim, ovaj se austrijski proizvođač ne fokusira samo na osvjetljenje unutrašnjosti. Izdvaja se također u proizvodnji vanjske rasvjete, odnosno vrtnih solarnih svjetiljka koje se često proizvode s LED tehnologijom. Na taj način Vam je ušteda električne energije, pa i kućnog budžeta, osigurana. U našoj ponudi naći ćete mnoštvo Globo svjetiljka po najnižim cijenama na tržištu!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i