Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Jedinstvena tehnologija svjetiljki SUN@HOME

Možda će vas također zanimati
Odpověděl:
TihanaTihana

Odgovor:

Neki novi pametni telefon kupuju svake godine, no jeste li znali da određene pametne tehnologije mogu i koristiti Vašem zdravlju?

SUN@HOME tehnologija

Naš bioritam je usko povezan s izmjenom svjetla i tame u prirodi. No što ako dane ili večeri uglavnom provodite kod kuće? U tom slučaju, pozovite sunce u svoj dom zahvaljujući novoj i inovativnoj LEDVANCE rasvjeti SUN@HOME.


Čista pobjeda za LEDVANCE


Jedinstvenost LEDVANCE tehnologije prvenstveno je u tome što uspijeva savršeno podržavati Vaš bioritam time što simulira promjene u svjetlosnim uvjetima oko Vas. U konačnici, to znači da ćete bolje spavati noću i osjećati se odmornije danju. Kako biste to postigli, potrebno je postaviti odgovarajuće svjetlosne uvjete za razne svakodnevne aktivnosti - od jutarnjih vježbi, preko odgovaranja na mailove za računalom pa sve do čitanja uzbudljive knjige prije odlaska u krevet.


Trik je u HCL (Human Centric Lighting) tehnologiji. Ova tehnologija optimizira svjetlost pomoću SunLike LED dioda punog spektra koje se mijenjaju tijekom dana i noći. Raspršenje svjetlosti od 2 200 K do 5 000 K ključ je za postizanje idealnih svjetlosnih uvjeta u Vašem domu. Veliku ulogu igraju i visoke CRI vrijednosti  (više od 95) koje će boje oko Vas prikazivati jednako živo kao sunčeve zrake. Za usporedbu – sunčeva svjetlost doseže indeks prikazivanja boja 100, a klasični LED izvor svjetlosti 80. Važan element je i suzbijanje spektra plave svjetlosti koja remeti san i pokušava neprirodno odgoditi naš umor.


Sofisticiranost u svakoj zraci svjetlosti


Argumenti zašto nabaviti LEDVANCE tehnologiju za svoj dom tu ne prestaju. Pametno upravljanje je također savršen pomoćnik. Zahvaljujući njemu, s lakoćom možete i sami prebaciti svjetlost na način rada za aktivnost koju trenutno obavljate. Od jačeg osvjetljenja za aktivnosti koje iziskuju koncentraciju do prigušene svjetlosti za stvaranje domaće, ugodne atmosfere. Osvjetljenje možete prilagoditi i, primjerice, trenutnim vremenskim uvjetima. Prigušivanje, tajmer, automatizacija ili glasovno upravljanje. Ovo je samo kratak popis funkcija koje Vam nudi LEDVANCE. I naravno, možete preuzeti i aplikaciju koja će Vam dodatno pomoći s upravljanjem.


Ne smijemo zaboraviti ni na inovativnu LightSHIELD tehnologiju. Ona se sastoji od prozirne površinske obrade koja uništava mikrobe i bakterije. Uz to još i upija neugodne mirise u kućanstvu. Na sve proizvode linije SUN@HOME dajemo i produženo petogodišnje jamstvo.



Zašto nabaviti SUN@HOME proizvode za svoj dom? Kratko i jasno:


✓ Imaju najbolju kvalitetu svjetlosti s indeksom prikazivanja boja CRI > 95

✓ Zahvaljujući oponašanju dnevnog svjetla, pozitivno utječu na postizanje prirodnog bioritma

✓ Pokrivaju širok spektar boja u rasponu vrijednosti 2 200K- 5 000K 

Pametni su, prigušivi, bežično se upravljaju putem aplikacije

✓ Njihova površinska obrada pomaže u sprječavanju nakupljanja bakterija i mikroba

✓ Na njih ćemo Vam dati petogodišnje jamstvo


Ubacite u svoju košaricu investiciju za sretan život.

Klik.


Autor článku:

Tihana
Tihana Stručnjak za korisničku podršku

Nije samo stručnjak za korisničku podršku, već je i entuzijast za modernu LED rasvjetu. U svojim članicma će Vas savjetovati kako uštedjeti na električnoj energiji ili će vam otkriti mnoge vrste savršene rasvjete za vaš dom i vrt.

Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

POVEZANI proizvodi

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i