Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Filtriranje

Učitavanje filtra ...

Lampice i noćne svjetiljke za utičnicu - Rabalux

  • Najprodavanije
  • Najpregledavaniji
Druge najprodavanije

Popis kategorie

Lampice i noćne svjetiljke za utičnicu 


Široku paletu svjetiljki i lampica za utičnice možete pronaći samo kod nas. Prednost ovih svjetiljki je brzo uključivanje kad god Vam zatreba. Lampice za utičnicu su sjajne za noćno osvjetljenje. U našoj ponudi naći ćete i zidne LED svjetiljke za utičnicu, to su one svjetiljke koje objesite na zid ili ih postavite iznad kreveta, kao svjetiljku za čitanje u sobi ili u kuhinji iznad ploče za kuhanje tako da bolje vidite. 


Prednost takvih svjetiljki je brza instalacija. Osim mogućnosti bušenja rupa u zidu, svjetiljke za utičnicu su često opremljene dodatkom za brzo pričvršćivanje na policu iznad radnog stola. Isto su noćne svjetiljke za utičnicu izravno opremljene utikačem bez kabela, za izravno priključivanje u utičnicu.   


Dječje noćne svjetiljke i lampice za utičnicu 


Dječju noćnu rasvjetu najčešće rješava svjetlo za utičnicu. Čak i mala djeca mogu dobro rukovati prekidačem na kabelu pa se takva dječja svjetiljka može koristiti za čitanje stripova ili obrazovne enciklopedije životinja. Noćne svjetiljke za utičnicu imaju usmjereno svjetlo te ne zasljepljuju, već lagano osvjetljavaju sobu, tako da se dijete ne izgubi na noćnom putu do zahoda i da se ne boji „čudovišta ispod kreveta“. 


Prednost svjetiljki za utičnice je u tome što rastu s bebom. Dakle, ako dijete odrasta s razigranim motivima, zamjenjuju se svjetiljke za utičnice sa svjetiljkama za male princeze ili malog junaka. U pravilu, zamjena ne zahtijeva nikakvu električnu instalaciju i ugradnju u zid, već se jednostavno svjetiljka isključi iz utičnice i postavi na drugo mjesto u drugi utikač. 


Bilo da odabirete svjetiljku za dijete ili za sebe, pobrinite se da odaberete pravu žarulju. U pravilu, žarulje sa E14 grlom se koriste u manjim svjetiljkama, ali zapravo ovise o tipu grla žarulje u svjetiljci.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i