Levý banner
Pravý banner
Izbornik
0 0,00
Još 66 do besplatne dostave
Kategorija

Svijet svjetiljki implementira novi skladišni sustav i dovršava dvije nove skladišne ​​hale

Svijet svjetiljki implementira novi skladišni sustav i dovršava dvije nove skladišne ​​hale
Novosti u Svijet-svjetiljki.hr

Svijet svjetiljki, drugi najveći online prodavač rasvjetnih tijela u Europi, implementira novi Warehouse Management System (WMS) i dovršava dvije nove skladišne ​​hale.

Zahvaljujući novim tehnologijama, Svijet svjetiljki moći će slati narudžbe brže i učinkovitije nego dosad. Novi skladišni sustav mySTOCK® WMS, kojeg isporučuje tvrtka Kvados a.s., koristit će umjetnu inteligenciju i strojno učenje za optimizaciju skladišnih procesa. Time će se omogućiti brža i preciznija priprema proizvoda te pojednostaviti logistika.

Svijet svjetiljki do sad je uspješno isporučio više od 4 milijuna narudžbi, prodaje više od 200 brendova svjetiljki i trenutno u svojoj ponudi ima 50 000 vrsta proizvoda, preko 2 milijuna komada na skladištu na površini od 21 000 m² skladišnog prostora. 

Nova skladišna hala površine preko 9 000 četvornih metara i nova hala, koja se nalazi pokraj nje, s prostorom za 4 500 paleta visine 19 metara omogućit će Svijetu svjetiljki skladištenje veće količine proizvoda i bržu reakciju na potražnju.

 

"Ulaganje u novi WMS sustav i nove skladišne hale za nas je strateški korak. Želimo postati vodeća online trgovina za prodaju svjetiljki u Europi", rekao je Darek Matwikow, izvršni direktor tvrtke Donoci s.r.o. koja upravlja Svijetom svjetiljki.

Implementacija novog sustava skladištenja privremeno uzrokuje kašnjenje u otpremi narudžbi, koje trenutno iznosi 5 dana. Svijet svjetiljki se ispričava kupcima zbog navedenog i jamči im da će svi naručeni proizvodi biti poslani.

      

"Vjerujemo da će nam nove tehnologije omogućiti da narudžbe pripremamo još brže nego prije", dodao je Matwikow.

Svijet svjetiljki na tržištu je već 25 godina i s 27 e-trgovina jedan je od vodećih prodavača svjetiljki u Europi. Isporučuju više od milijun paketa godišnje.


Pitajte bilo što

Tihana

Pomoći ćemo vam sa izborom kao i sa tehničkim problemima.

01 3000 974(Pon-Pet, 08-16:30h)

Pitajte
 
                     

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Sva prava pridržana. Informacije o obradi osobnih podataka. i